07.05.2024

Kylien yhteiset siivoustalkoot

Pälkäneen kunta ja Onkkaalanraitin kyläyhdistys järjestävät Miljoona roskapussia -kampanjan innoittamana kaikkien kylien yhteiset siivoustalkoot!

Varsinainen talkoopäivä on 15.5.2024, mutta lavat sekä Nuijantalolla että Pakanrannassa ovat paikallaan aina seuraavaan viikkoon, 22.5. asti. Lavoille voi tuoda haravointijätettä ja lavojen viereen voi jättää isompia oksia ja risuja sekä roskia jätesäkeissä. Kunta tarjoaa roskapusseja ja jätesäkkejä roskien keräämistä varten. Niitä voi hakea kunnanvirastolta 8.5. alkaen. Myös hanskoja on haettavissa ja huomioliivejä lainattavissa kunnanviraston aulasta.

Kerätkää siis oman yhdistyksen, kylän tai asuinalueen talkooporukka ja siistitään kylä yhdessä kuntoon kesää varten. Nappaamalla kuvan talkooporukasta siivouksen lomassa ja lähettämällä sen yhteystietojen kanssa osoitteeseen: ymparisto@palkane.fi osallistuu arvontaan, jossa on palkintona Onkkaalan rantasauna kesän arki-illaksi pienten tarjoilujen kera. Arvontaan voi osallistua mistä päin Pälkänettä tahansa, joten kaikki kylät ovat tervetulleita osallistumaan. Ilmoita kuvan yhteydessä, voiko sitä käyttää talkootunnelmien jakamiseen kunnan kanavissa