31.05.2024

Luopioisen lähiasiointipiste on avoinna kesällä ajanvarauksella

Luopioisten lähiasiointipiste on osa Pirhan liikkuvien lähipalveluiden kokeilua. Kokeilun ajalta kerätään tietoa myös kesän ajalta.  

Kesällä liikkuvien lähipalveluiden kokeilualueiden asukas voi asioida terveysasioissa sähköisesti digiklinikalla, ajanvarauksella lähiasiointipisteellä tai lähimmällä sosiaali- ja terveysasemalla. Digiklinikka palvelee myös ulkopaikkakuntalaisia kesäasukkaita kiireellisen hoidon tarpeissa.  

Luopioisten lähiasiointipisteen toiminta kesällä 

Yhteydenottotavat asiointipisteeseen ovat lähes samat kuin maaliskuussa jaetussa asukastiedotteessa. Uutena on toukokuussa avautunut digiklinikka, jonne myös terveyspalvelujen chatti siirtyi. 

Myös asukastietokoneet ovat juuri saapuneet lähiasiointipisteisiin. Saat opastusta hyvinvointialueen digitaalisten palveluiden käyttöön joko asukastietokoneella tai tuomallasi omalla laitteella. Voit varata aikasi opastukseen Luopioisten lähiasiointipisteelle.   

Kiirevastaanotolle on suositeltavaa varata aika etukäteen. Digiklinikan chatissa tai puhelimessa hoitaja arvioi hoidon tarpeen ja tarvittaessa varaa vastaanotolle viitteellisen ajan, jolloin kiirevastaanotolle kannattaa saapua. Kiirevastaanotolle voi saapua myös ilman ajanvarausta. 

1.7.–4.8.2024 välisenä aikana vastaanottoaikoja on keskitetysti torstaisin. Fimlabin laboratorio auki torstaisin koko kesän. Asiointi ajanvarauksella kello 8–9 ja vuoronumerolla kello 8–12. 

Sosiaali- ja terveysaseman vastaanotoilla voi asioida myös etänä 

Muista hyödyntää videovastaanottoa, jos asut kaukana sosiaali- ja terveysasemasta. Voit osallistua esimerkiksi lääkärin, hoitajan, terveydenhoitajan, fysioterapeutin, psykiatrisen sairaanhoitajan tai sosiaalityöntekijän vastaanotolle kotisohvaltasi. 

Pyydä mahdollisuus videovastaanottoon varatessasi aikaa. Tutustu ohjeisiin ennen vastaanottoa: pirha.fi/videovastaanotto. 

Voit saada tukea videovastaanotolle osallistumiseen lähiasiointipisteen digitaalisten palveluiden käyttötuesta. 

Yhteydenottotavat Luopioisissa 

Katso aikataulut ja yhteystiedot Pirhan tiedotteesta 

Liikkuvien lähipalveluiden terveyspalvelut kesällä Kurussa, Luopioisissa ja Punkalaitumella.