15.03.2023

Nuijantalon kahvila- ja pitopalveluyrittäjän valinta

Nuijantalon kahvila- ja pitopalveluyrittäjä on valittu

Pälkäneen kunta järjesti yrittäjähaun Nuijantalon kahvila- ja pitopalveluyrittäjästä. Taustalla haussa oli talon omistajanvaihdos vuoden 2023 alussa, jolloin kunta osti Nuijantalon itselleen. Lisäksi haluttiin muuttaa toimintamallia juhlatilojen vuokrauksessa. Yrittäjähaku oli käynnissä 12.-31.1.2023 ja sitä jatkettiin 10.-24.2.2023. Hakemuksia saapui yhteensä viisi kappaletta.

Nuijantalon toimintamalli mahdollistaa monipuolisesti talon käytön

Nuijantalon toiminta on monipuolista. Talossa toimii kunnan järjestämänä kansalaisopiston tunnit ja jatkossa kunnanvaltuuston kokoukset aiotaan pitää Nuijantalon salissa. Myös yhdistykset kokoontuvat tiloissa aktiivisesti. Yrittäjähakua laadittaessa pohdittiin tarkoin, miten toimintamalli saataisiin mahdollisimman hyvin kaikkia talon käyttäjiä palvelevaksi. Yrittäjähaussa haettiin toimijaa, joka järjestää kahvila- ja pitopalvelutoimintaa sekä vuokraa juhlasalin kunnalta, kunnan ennalta antamin ehdoin.

Nuijan Muru Oy:n yrittäjänä Mervi Ruohonen

Nuijantalon kahvila- ja pitopalveluyrittäjäksi ja salin vuokraajaksi on valittu Nuijan Muru Oy:n Mervi Ruohonen. Mervi on pälkäneläisille tuttu ravintoloitsija Rönnvikin viinitilalta. Nuijan Muru Oy tulee tarjoamaan Nuijantalolla sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuja suolaisia ja makeita herkkuja, kattavat juhlapalvelut sekä tiloihin haetaan anniskeluoikeudet. Nuijan Muru Oy aloittaa toiminnan toukokuun aikana.

Tiedote

Lisätiedot: elinvoimajohtaja Sirkku Mäkelä 050 520 5241 sirkku.makela@palkane.fi