25.07.2019

Matkailuneuvojien vinkit: Kaveriporukoille

KAVERIPORUKOILLE

 

HUWITUS OUTDOOR:

Pälkäneläinen yritys tarjoaa melontaretkiä, kalastusta, risteilyjä ja luontoelämyksiä oman maun mukaan. Jos opastetut retket eivät ole kaveriporukkasi juttu, yritys tarjoaa kanootteja myös vuokrakäyttöön.
https://outdoor.huwitus.com/fi/

 

SAPPEE:

Tunnetulla hiihtokeskuksella on kesäaikaan muun muassa Bike Park, kesäteatteri, ratsastusta, FrisbeeGolfia, ravintola Huippu sekä Vohveli-kahvila ja luontopolkuja.

  • Sappeen Bike Parkista löydät vaihtelevan vaikeusasteen alamäkipyöräilyratoja. Jos omia pyöriä ei ole, keskukselta saa vuokrattua sopivia menopelejä.
  • Sappeen Kesäteatteri esittää tänä vuonna Olavi Virta –musikaalin kesäteatterin kymmenvuotisjuhlan kunniaksi. Teatterissa on 530 istumapaikkaa ja katetut katsomot. Lippuja voi ostaa samassa yhteydessä majoituspalveluiden kanssa.
  • Sappeen Ratsutila tarjoaa ratsastuskokeiluja, maasto- ja vaellusratsastuksia ja yksityistunteja.
  • FrisbeeGolfPark on täysimittainen frisbeegolf-rata Sappeen siimeksessä. Koko radan kiertäminen vie parisen tuntia.
  • Ravintola Huipusta löydät monipuolisia annoksia ja suuria esiintyjiä.
  • Vohvelikahvila on tunnelmallinen kahvila, josta löydät monenmoisia herkkuja makeannälkään.

https://www.sappee.fi/fi

image

 

BLUE HOLIDAYS FINLAND

Yritys vuokraa erikokoisia ja näköisiä majapaikkoja asiakkaan tarpeen mukaan. Halvimmat mökit alkaen 15 euroa, joten tätä kautta voi löytää hyvinkin edullisia majapaikkoja kaveriporukan illanviettoihin! Lisätietoja nettisivuilta.
https://www.blueholidays.fi/

 

LAIPANMAA:

Upea luontoalue tarjoaa kymmeniä retkeilyreittejä muutaman kilometrin päässä Pälkäneen keskustasta. Merkittyjä reittejä löytyy niin päiväretkille kuin pidemmillekin vaelluksille. Jos kaveriporukassasi on ulkoilmaihmisiä, ottakaa ihmeessä teltta mukaan tai suunnatkaa laavuille yöksi. Nuotiopaikat ovat tilavia ja sinne mahtuu suurempikin porukka leiritulen ääreen.
https://www.laipanmaa.fi/


 

RULJANSSI:

Ruljanssilta saa tilattua opastettuja retkiä, mutta myös vuokrattua kajakkeja ja retkeilyvälineitä. Pälkäneen vesistöissä pääsee kulkemaan hyvin monipuolisesti eri kylien väliä.
http://www.ruljanssi.fi/

 

SYDÄN-HÄMEEN SAFARIT:

Pälkäneen keskustassa sijaitseva yritys vuokraa erilaisia vesipelejä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja. Yrityksellä on valmiita safaripaketteja, mutta voit myös räätälöidä omasi ruokailuja ja saunomisia myöten.
https://sydanhameensafarit.fi/

 

VILLA HEPOLAHTI:

Tämä upea huvila toimii niin kokouspaikkana, juhlatilana kuin virkistäytymiskohteenakin. Mukaan mahtuu varmasti koko kaveriporukka, sillä yöpymispaikkoja on jopa 17 hengelle. Tutustu tähän huippukohteeseen Villa Hepolahden nettisivuilta:
https://villahepolahti.com/fi/etusivu/