25.07.2019

Sappeen kesäteatteri: Olavi Virta- musikaali

Virkistävä kesätuuli kävi Sappeen rinteillä, kun ihmiset kokoontuivat katsomaan ensi-iltansa saavaa musikaalia Olavi Virran elämästä. Aurinko loimotti kuusistojen yllä, ilmassa leijui kahvion herkkujen tuoksu. Ihmiset astelivat puheensorinan saattelemana kauniiseen ulkoilmateatteriin ja pälyilivät jännittyneinä edessä kohoavaa lavaa. Pian se alkaisi.

Esitys täytti kaikkien odotukset. Yleisö lauloi, taputti ja nauroi mukana, ja muutamassa kohtaa piti pyyhkäistä liikutusta silmäkulmista. Näyttelijät hurmasivat katsojat niin, että he osoittivat suosiotaan seisten ja palkitsivat esityksen myrskyisin aplodein.

Taidokkaat laulu- ja tanssikohtaukset höystivät ensiluokkaista näyttelyä, ja lavasteet sekä upeat puvut olivat omiaan kuljettamaan katsojat 50-luvun tunnelmaan.

Jännitystä ilmassa! Esitys on alkamaisillaan.

Musikaalin on ohjannut ja käsikirjoittanut Heikki Paavilainen. Se sai ensi-iltansa kymmenen vuotta sitten samaisella lavalla ja palasi uudistettuna takaisin Sappeen kesäteatterin kymmenvuotis-juhlan kunniaksi. Olavi Virran roolia hoitavat karismaattiset näyttelijät Jari Ahola (nuorempi Virta) ja Jani Koskinen. Naispääosia tähdittävät upeat Petra Ahola ja Mira Luoti. Muita esityksessä esiintyviä taiteilijoita ovat koreografi Jani Rasimus, tanssija Katri Mäkinen, sekä näyttelijät Leea Lepistö ja Mikko Huoviala. Kokoonpanoon kuuluu myös nelihenkinen liveorkesteri kapellimestarinaan Jukka Hänninen.

Musikaali oli hyvin humoristinen ja mielenkiintoinen kuvaus Olavi Virran elämästä ja ajasta. Tarina tempaisee katsojan mukaansa, eikä tangokuningasta tarvitse tuntea nauttiakseen esityksestä. Tätä musikaalia ei kannata jättää väliin!

Näytökset jatkuvat aina su 18.8. asti. 

Liput ja hinnastot osoitteesta:

https://www.suomenkesateatteri.fi/sappeenkesateatteri/liput-sappee/